Швидкий інтернет в Україні

Широкий вибір провайдерів, що надають послуги Інтернет, виводить на перший план питання якості і швидкості підключення. Найчастіше, вибираючи Інтернет, люди задаються питанням «Який Інтернет найшвидший?».

Відповідь на нього можна шукати в численних відгуках, але найточніший результат дає тестування швидкості Інтернету. Навіть нескладні он-лайн сервіси тестування дозволяють визначити швидкість передачі даних. Сервіс безкоштовного порівняння тарифів на сайті Мультитест дозволяє зіставити реально швидкість Інтернету від різних провайдерів в різних тарифних планах.
Найшвидший Інтернет пропонують провідні провайдери, які працюють за технологією FTTB. Дана технологія не тільки забезпечує максимальну швидкість Інтернету, але і дозволяє користувачам отримувати безлімітні тарифні плани на високій швидкості за доступними цінами. На жаль, провідний Інтернет з його перевагами, доступний далеко не у всіх населених пунктах, не кажучи вже про віддалені від "цивілізації" місцевостях.

Незважаючи на деяку територіальну обмеженість, користувачі, які мають можливість підключитися до провідного Інтернету, отримують масу переваг:

  • стабільна висока швидкість Інтернету;
  • необмежений доступ в рамках тарифного плану;
  • можливість підключення декількох пристроїв без відчутного зниження швидкості;
  • доступні ціни на Інтернет.

Щоб швидко підключити найвигідніший Інтернет, скористайтеся безкоштовним підбором тарифів на сайті Мультитест або замовте послугу Мультитест на виїзді.
Вказавши свою адресу в спеціальною формою на сайті, ви в лічені секунди дізнаєтеся, яким провайдерам можна підключитися на вашу адресу, порівняти тарифи та швидкість Інтернету, а так само прочитаєте актуальні відгуки. Підключити Інтернет ви теж можете у нас, так як ми є офіційним представником зазначених провайдерів, і не беремо окрему плату за підключення.