Інтернет Бортничі - який провайдер швидше?

Ви шукали швидкий Інтернет в Бортничах? Тоді ви потрапили на правильну сторінку.
Телефонуйте ☎ 044 232-96-30, ми перевіримо і підключимо кращий Інтернет під ключ!

Який Інтернет у Бортничах краще підключити?

Відповідь на це питання залежить від великої кількості факторів - точної адреси будинку, поверховості, навколишнього рельєфу. Дротовий Інтернет за містом або недоступний, або за підключення потрібно заплатити занадто багато. Купівля модему під впливом реклами зазвичай закінчується мізерною швидкістю або взагалі відсутністю сигналу.
Ми пропонуємо рішення - послуга Мультитест. Всього за 100 грн* майстер виїжджає на місце, перевіряє роботу всіх доступних 3G/4G провайдерів перед підключенням, щоб вибрати кращого. При цьому можна підключитися в той же виїзд.

Підключаючись з Мультитестом, ви отримуєте такі переваги:

  • збільшення швидкості в 3-7 разів (в середньому)
  • підключення в той же день, протягом 1-2 годин
  • зручну домашню Wi-Fi мережу
  • прискорення Інтернету за допомогою антен
  • тарифи від 0 грн/міс до безлімітних

Увага, акція! Лише до кінця місяця, при підключенні з Мультитестом ви можете отримати Бонус на рахунок провайдера - від 50 до 300 грн, в залежності від типу підключення. І ще від 50 до 300 грн вам і вашим знайомим, якщо Розповісте їм про Мультитест!

Які провайдери підключають Інтернет у Бортничах?

На даний момент ми підключили тут кілька десятків клієнтів до Інтернету. Середня швидкість становить 1-1,5 мегабіт в секунду, максимальна - майже 5 мегабіт. В різний час в різних частинах с. Бортничі кращим опинявся Інтернет таких 3G/4G провайдерів:

 

Інтертелеком Rev.B з антеною:

Интернет Интертелеком Rev.B

 

PEOPLEnet з антеною:

 

ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний, Utel):

Интернет ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобильный, Utel)

 

FreshTel з зовнішньою антеною:

Интернет FreshTel

 

Giraffe:

Giraffe

 

Як прискорити Інтернет у Бортничах?

Високої швидкості 3G Інтернету вдається досягти з використанням вуличної підсилює 3G/4G антени. Правильно змонтована і налаштована антена значно покращує сигнал. Це дає можливість в рази підняти швидкість!
Багато клієнтів вважають, що 3G/4G Інтернет працює повільно. Зазвичай це пов'язано з поганим сигналом або перевантаженнями на мережі провайдера. Більшість таких клієнтів придбали модем за рекомендацією друзів або під впливом реклами.
Щоб гарантовано отримати кращий Інтернет у Бортничах, рекомендуємо звернутися в нашу компанію. Ми подоберем найбільш відповідне обладнання, посилимо сигнал, встановимо Wi-Fi мережу. Зателефонуйте ☎ 044 232-96-30, і фахівці нашої компанії готові допомогти з підключенням Інтернету в будь-якій точці Київської області.

Читайте також:

Тарифи 3G провайдерів - скільки мегабайт Інтернету?
Супутниковий інтернет в Україні
Wi-Fi Інтернет в заміський будинок - своя бездротова мережа

*Виїзд за межі міста оплачується з розрахунку 3 грн за км в обидві сторони (4 грн взимку). Ознайомтеся з переліком тарифів за послуги Мультитест.

Автор: . Мультитест > Інтернет ☜❶☞ в Бортничах > Інтернет, Бортничі - який провайдер швидше?