Інтернет с. Гора — вибираємо самий якісний

Ви шукали швидкий Інтернет в с. Гора? Тоді ви потрапили на правильну сторінку.
Телефонуйте ? 044 232-96-30, ми перевіримо і підключимо кращий Інтернет під ключ!
Підключити Інтернет у приватному будинку не так вже просто. Особливо, якщо будинок знаходиться в передмісті Києва. Провідний Інтернет, як у місті, недоступний. А бездротової не скрізь працює добре, і не зрозуміло, якого провайдера вибрати. Поради друзів "У мене дача в 10 км від твого будинку, Інтертелеком і добре працює" на перевірку в основному виявляються абсолютно марними.

Який же підключити Інтернет в с. Гора?

Все залежить від ваших потреб і конкретної адреси. За містом швидкість бездротових провайдерів залежить в першу чергу від відстані до базової станції і перешкод між модемом і передавачем - чим ближче ви знаходитесь і чим менше перешкод (високих дерев, будівель, пагорбів) тим вище швидкість. Крім цього, мережа провайдера повинна бути не переобтяженою.

Ми пропонуємо рішення - послуга Мультитест. Всього за 100 грн* майстер виїжджає на місце, перевіряє роботу всіх доступних 3G/4G провайдерів перед підключенням, щоб вибрати кращого. При цьому можна підключитися в той же виїзд.

Підключаючись з Мультитестом, ви отримуєте такі переваги:

  • збільшення швидкості в 3-7 разів (в середньому)
  • підключення в той же день, протягом 1-2 годин
  • зручну домашню Wi-Fi мережу
  • прискорення Інтернету за допомогою антен
  • тарифи від 0 грн/міс до безлімітних

Увага, акція! Лише до кінця місяця, при підключенні з Мультитестом ви можете отримати Бонус на рахунок провайдера ;- від 50 до 300 грн, в залежності від типу підключення. І ще від 50 до 300 грн вам і вашим знайомим, якщо Розповісте їм про Мультитест!
Які провайдери підключають Інтернет в с. Гора?

В с. Гора нашою компанією були проведені десятки підключень бездротового Інтернету. Середня швидкість підключення 3G Інтернету становила 0,5-1 Мегабіт в секунду, максимальна - 5 Мб/с. У разі доступності 4G Інтернету за адресою клієнта, швидкість може досягати 7-15 мегабіт. Перш ніж проводити підключення, ми проводимо Мультитест - перевірку покриття та швидкості Інтернету. Всі результати майстер зводить в звіт і коментує, а так само дає консультації щодо умов підключення, допомагає підібрати оптимальний тариф. Підключити оптимальний Інтернет можна відразу ж.

В залежності від адреси, кращу швидкість Інтернету в с. Гора показали: Інтертелеком, Інтертелеком Rev.B., PEOPLEnet, CDMAua, МТС Коннект 3G:
Інтертелеком Rev.B з антеною:


PEOPLEnet з антеною:

ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний, Utel):

MTS Connect 3G:

Крім цього, в деяких частинах Гори є можливість підключити таких WiMAX/Pre-WiMAX провайдерів як FreshTel і UNTC. Але цих провайдерів ми б рекомендували підключатися тільки після Мультитеста - їх покриття в с. Гора точкове.

Як прискорити Інтернет в с. Гора?

Якщо вас цікавить максимальна швидкість в с. Гора, ми рекомендуємо встановити зовнішню спрямовану 3G/4G антену. Правильно встановлена і юстированная антена здатна значно поліпшити прийом сигналу. В результаті швидкість може бути збільшена в декілька разів!

Інтернет від PEOPLEnet з зовнішньою антеною

При наявності декількох пристроїв (наприклад ноутбук, планшет, смартфон) ми рекомендуємо встановити вдома Wi-Fi роутер. Роутер буде розподіляти Інтернет на всі ваші пристрої, і ви зможете вільно пересуватися по будинку, не втрачаючи при цьому підключення. Крім того використання Інтернету через Wi-Fi роутер значно зручніше, ніж через модем. Роутер встановлюється в місці з найкращим сигналом (як правило це останній поверх, горище, вікно) і роздає Інтернет на максимальній швидкості по всьому будинку (або навіть ділянці, завдяки встановленню зовнішніх Wi-Fi антен).

Щоб гарантовано визначити кращого провайдера бездротового Інтернету в с. Гора і підібрати відповідне обладнання, ми рекомендуємо скористатися послугою Мультитест. Зателефонуйте 044 232-96-30, і зспеціалісти нашої компанії допоможуть з підключенням Інтернету в будь-якій точці Київської області.


Читайте також:

*Виїзд за межі міста оплачується з розрахунку 3 грн за км в обидві сторони (4 грн взимку). Ознайомтеся з переліком тарифів за послуги Мультитест.

Автор: Артем Білодід. Мультитест > Інтернет ??? в Горі > Інтернет, Гора - вибираємо самий якісний