Підключити Інтернет в передмісті - 5 рад

Швидкий Інтернет за містом підключити не так просто, як в місті. Провідним провайдерам не вигідно прокладати свої мережі в селах, і розраховувати доводиться тільки на бездротовий Інтернет. Але вибір дуже великий, і якість роботи кожного занадто залежить від конкретного місця. Так як же підключити швидкий Інтернет в приватному будинку?

  1. Інтернет провайдера потрібно вибирати після тестування на місці, а не купувати перший-ліпший USB модем в магазині. Кожен день ми чуємо одні і ті ж історії - клієнти вибирають бездротовий Інтернет за рекомендацією продавця салону зв'язку, за ціною модему, за тарифом або під впливом реклами. А швидкість Інтернету визначає покриття і завантаженість мережі на місці.
  2. Не слухайте порад друзів, хіба що вони живуть в тому ж будинку. Якість і швидкість роботи бездротового Інтернету найбільше залежить від того місці, звідки йде підключення до Інтернету. У одного може бути все добре з сигналом, а у вас - навпаки. Але гроші на обладнання і підключення будуть вже витрачені.
  3. Щоб розмістити модем в місці найкращого прийому, і при цьому користуватися Інтернетом по всьому будинку, використовуйте 3G/Wi-Fi точку доступу. Зазвичай найкращі сигнал можна отримати біля вікна або на даху. Але працювати весь час на підвіконні напевно буде зовсім незручно. Тому для рішення цієї задачі USB модем підключається до спеціального 3G/Wi-Fi роутер, який сам додзвониться до провайдера і підключить Інтернет, а потім забезпечить доступ через домашню Wi-Fi мережу.
  4. Роутер ZyXEL Keenetic 4G

  5. Прискорити безпровідний Інтернет можна за допомогою підсилює антени. Вони бувають двох типів - внутрішня, для установки, наприклад, на підвіконня, і зовнішні - на дах чи фасад будинку. В середньому, в разі поганого сигналу, антена дозволяє збільшити швидкість в 2-3 рази. З іншого боку, якщо сигнал сильний, антена може навіть погіршити швидкість і привести до перегріву і зависання модему, так як буде збирати з ефіру занадто багато "сміття".
  6. Антена CDMA800 нар. 14dBi FME + каб. 10 м.

  7. Вибирайте тарифи без обмежень швидкості. Іноді низька швидкість передбачено тарифом, але це зазначено дрібним текстом в самому низу опису. Провайдери намагаються залучити клієнтів низькою ціною, але за це часто приходтся платити обмеженнями швидкості. Найчастіше обмеженням швидкості схильні так звані безлімітні тарифи. Таким чином провайдери захищаються від занадто високого навантаження на мережу. Але до таких "непопулярних" умов провайдер намагається не привертати уваги, щоб клієнти не відмовились від підключення їх до Інтернету. Так що якщо вибирати такий тариф - то усвідомлено. До речі, для порівняння і вибору тарифів ви можете скористатися нашим тарифым калькулятором.

Отже, для швидкого підключення Інтернету в приватному будинку, потрібно підібрати провайдера з тестированим на місці, встановити приймаючий модем в точці найкращого сигналу або встановити посилює антену, і вибрати правильний тариф. Якщо у вас залишилися питання або ви хочете підключити гарантовано найшвидший Інтернет за вашою адресою, замовте послугу Мультитест прямо зараз, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами найближчим часом:

Читайте також:

Автор: