1 500 000 українців підібрали інтернет з допомогою multitest.ua

23.09.2014

Кількість запитів на перевірку покриття і підбір Інтернету за адресою перевищило 1,5 млн. Це стало можливо завдяки злагодженій роботі команди стартапу.

Після комерційного запуску в липні 2013 сервіс зробив якісний стрибок у розвитку:

  • Реалізовано сотрудничесво з 80 інтернет-провайдерами України;
  • Передано понад 15 000 цільових заявок на підключення;
  • Команда посилено правильними людьми.

Для керівника проекту Артема Білодіда цифра в 1.5 млн. користувачів є приємним, але проміжним етапом: «Ми віримо в інтернет. Мультитест — це наш спосіб зробити світ трохи краще. Добре, якщо завдяки нашій роботі чиєсь вікно в світ стало ширше».

Щодня сервісом користуються понад 2000 унікальних відвідувачів. На сайті multitest.ua встановлений лічильник кількості запитів на підбір провайдера за вашим адресою. Останні 3 запиту разом з адресою та часом запиту відображаються на головній сторінці.

Крім онлайн-послуги підбору інтернету за адресою компанія займається підбором кращих 3G/4G провайдерів c виїздом майстра. Це дає можливість підключити інтернет в офіс, заміський або приватний будинок. На сайті можна знайти дані за вимірами швидкості інтернету по кожному такому виїзду.

За час роботи практично вручну було опрацьовано адресний покриття провайдерів — помилки в цьому питанні занадто дорого коштують. Використовуючи чіткі алгоритми обробки, система за пару секунд звіряє покриття всіх провайдерів з введеним адресою.

Сервіс максимально спростив задачу підбору інтернету за вашим адресою:

  1. Користувач заходить на сайт і вказує в пошуковій формі або на карті свою адресу. Після авторизації він отримує порівняльну таблицю тарифів провайдерів.
  2. Порівнює пропозиції, вибирає відповідний тариф.
  3. Залишає заявку на підключення.

Далі з ним зв'язується представник вибраного провайдера і домовляється про час виїзду.Таким чином підбір займає не більше 10 хвилин.

Не раніше ніж через 14 днів після підключення абоненти можуть залишити детальний відгук про провайдера. Це дозволяє скласти реальну картину якості роботи і обслуговування клієнтами на основі отриманого досвіду.

Джерело marketnews.com.ua

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!