Мультитест увійшов у сімку найкращих стартапів України

27.04.2014

Сервіс Мультитест увійшов до Рейтингу українських стартапів 2013 року. Переможці рейтингу були оголошені денис довгополим, керуючим партнером BVUCroup. Результати були оголошені в рамках конференції iForum 2014, яка проходила у київському МВЦ 24-го квітня цього року. Рейтинг ґрунтується на думках 23-х експертів галузі - представників венчурних фондів, приватних інвесторів, підприємців, експертів і блогерів.

Для нашої команди ця подія стала приємним і несподіваним сюрпризом, який зайвий раз підтверджує правильність у виборі напрямку нашої роботи. Мета Мультитеста - дати користувачам краще рішення доступу до Інтернету. Наш сервіс так само мотивує інтернет-провайдерів підвищувати якість своїх послуг і поліпшувати покриття мереж. Бути кращими серед проривних IT проектів - найкраща нагорода фахівцям нашої команди.

Успіх нашого проекту насправді має подвійне значення. З одного боку, ми віримо, що можливість доступу до кращого Інтернету робить Україну більш сучасною державою і громадянським суспільством. З іншого - результати нашого та інших стартапів на міжнародних ринках будуть стимулювати розвиток галузі в цілому, сприяти притоку інвестицій.

 

 

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!