ЗМІ про нас. Gagdget: Про сервіс Мультитест

11.07.2013

Портал Gagadget анонсував своїм користувачам сервіс Мультитест.

"Пропонуємо вам познайомитися з онлайн-сервісом «Мультитест», що дозволяє за лічені хвилини підібрати інтернет-провайдера і оптимальний тариф для своєї адреси, враховуючи фактори покриття, швидкості і вартості. Сервіс вже рік працював в бета-режимі, але тільки днями тестування вийшло до фіналу.

Результатом тривалого тестування стала спрощена схема вибору підходящого інтернету в 3 «кроку». Спочатку вводиться адресу свого будинку і вибирається тариф з'являється в списку, після чого можна залишити заявку на підключення. На сьогоднішній день у каталозі є 42 провайдера (бездротові та дротові).

Замовляючи підключення таким чином, користувач начебто ніде не переплачує (наприклад, комісії за користування сервісом): усі тарифи, умови, акції провайдерів, а також інші бонуси доступні, в тому числі, клієнтам «Мультитеста». Цікаві домовленості з провайдерами, завдяки яким користувачі можуть отримати можливість замовити ексклюзивні тарифи. Більше того, в честь річниці запуску діє акція: якщо замовити підключення через сервіс та заповнити анкету-відгук, можна додатково отримати 100 грн на свій рахунок у провайдера. Встигнути потрібно до 15 липня, але організатори припускають продовження акції.

У майбутньому планується вихід на зарубіжні ринки, насамперед СНД. Поки всі сили команди йдуть на популяризацію дітища і розширення каталогу (все-таки, треба ще кілька міст зі своїми локальними провайдерами). В цілому, плани досить амбітні - домогтися, щоб до 2017 року сервіс використовували 5% всіх, хто підключається і перепідключається до інтернету в світі, а це, за прогнозом, понад 7 млн підключень в місяць." - йдеться в статті

 

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!