Чому не варто копіювати інформацію про вашу компанію на зовнішні ресурси?

30.07.2015

Коли ви займаєтеся просуванням в інтернеті, ви публікуєте інформацію про вашому провайдера на різних майданчиках – профільних порталів, тематичним сайтам, баз підприємств і т. д. Швидше за все, у вас є одна грамотне і зрозумілий опис вашої пропозиції і провайдера. Ви захоплено поширюєте його на всіх доступних інтернет-платформах, щоб отримати більше клієнтів і трафіку...

Вітаю!

Чим більше однакових описів вашої компанії з'являється в мережі, тим НИЖЧЕ ваш основний ресурс опускається в пошуковій видачі.

Чому так?

Коли людина вводить який-небудь запит в пошуковик, система сканує всі ресурси інтернету і видає відповідний список результатів. Чим вище ваш сайт або сторінка в цьому списку, тим більше ймовірність, що саме на вас клацне і перейде користувач.

Один з найважливіших параметрів, який впливає на позиції у видачі – текстовий опис на сторінці. Якщо в тексті зустрічаються ті ключові слова, які клієнт вводить в пошуковий рядок, (не важливо, слово в слово або у різних словоформах), сторінка з'являється у видачі за його запитом.

Буває, що пошуковик виявляє кілька сторінок на одному або різних сайтах з однаковим текстовим описом. Цінність подібних текстів, грубо кажучи, ділиться на кількість знайдених дублікатів (не в прямій пропорції, але зі знижувальним коефіцієнтом).

Таким чином, у видачі просідають всі сторінки з «клонованим» текстом. А значить, ваші конкуренти з'являються вище вас і отримують більше уваги і трафіку.

Що робити?

Вибирайте самі популярні й активні майданчики і розміщуйте на кожному ресурсі унікальне текстовий опис вашої компанії. Це запобіжить зниження позицій вашого сайту. А також підвищить позиції зовнішніх сторінок з описом вашого провайдера в пошуковій видачі.

Таким чином, ви отримаєте більше трафіку на головний сайт, так і на зовнішні ресурси за даними запитам.

P. S. Унікальність тексту можна перевірити на Адвего. Важливо, щоб було не менше 95% унікальності.

А на фрілансі можна знайти виконавця, який створить декілька різних описів вашої компанії за дуже недорого.

Автор: Олександр Бесєдін
© «MULTITEST.ME», при повному або частковому копіюванні матеріалу посилання на першоджерело обов'язкове.

Читайте також:

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!