Безлімітний інтернет в Україні

Безлімітний Інтернет дає можливість користуватися глобальною мережею без обмежень обсягу інформації і часу, проведеного в мережі. Підключення такого Інтернету не є чимось ексклюзивним і недоступним, особливо якщо ви живете в великому місті.
Користувачі безлімітних пакетів отримують необмежені можливості для роботи, спілкування та розваг у мережі, не замислюючись про те, скільки мегабайт займає сторінка електронного листа або переглянутий фільм. Звичайно, за "анлим" Інтернет сплачується фіксована абонентська плата в місяць, після чого користувач отримує безмежний доступ до всіх ресурсів Глобальної мережі за допомогою дротових технологій. Але можна зустріти й інші варіанти підключення необмеженого Інтернету в Україні – наприклад, оплату за фактичні дні користування

Після того, як на зміну технологією Dial-up – телефонне з'єднання, прийшли інші, більш досконалі, такі як:

  • FTTB;
  • ADSL;
  • DOCSIS;
  • WiMAX;
  • Wi-Fi;
  • 3G,

безлімітний інтернет став більш доступним - як в ціні, так і в можливості підключення.

Більшість нових технологій дозволяють користуватися дійсно необмеженим Інтернетом в Україні. Абсолютно безлімітні тарифи з абонентською платою надають в основному провідні оператори (FTTB, DOCSIS, ADSL), причому на протязі всього періоду забезпечується стабільна швидкість з'єднання, зазначена в тарифі. У WiMAX і 3G/4G провайдерів теж є такі тарифи, але, як правило, з деякими обмеженнями по швидкості.

До переваг проводового безлімітного Інтернету відноситься доступна ціна і можливість підключення декількох пристроїв, без шкоди швидкості. Такий Інтернет підійде для комп'ютера, ноутбука, планшета і смартфона, за умови, що ви встановите маршрутизатор. Ніякої додаткової плати не знімається, навіть якщо ви підключаєте 10 комп'ютерів до одного кабелю.

Бездротовий безлімітний Інтернет програє провідним варіантів по ціні і швидкості, однак, його безумовною перевагою є повсюдна доступність, якої не завжди характеризуються провайдери кабельного Інтернету.
Протестувати швидкість Інтернету і вибрати безлімітні тарифи, які можливо підключити за вашою адресою, можна прямо зараз. Безкоштовні сервіси перевірки швидкості і підбору Інтернету від Мультитест дозволяють аналізувати можливість підключення, ціни та швидкість Інтернету, у різних провайдерів.