Інтернет, Білогородка - підключаємо кращого провайдера 3G

Ви шукали швидкий Інтернет в Белогодке? Тоді ви потрапили на правильну сторінку.

Телефонуйте ☎ 044 232-96-30, ми перевіримо і підключимо кращий Інтернет під ключ!

Який Інтернет у Білогородці краще підключити?

 
Підключити швидкий Інтернет в Білогородці - не найпростіше завдання, як втім і в більшості населених пунктів Києво-Святошинського р-ну Київської області. Хоча відстань від Києва - всього 10 км, провайдери кабельного Інтернету тут не підключають. Вибирати доводиться серед варіантів бездротового Інтернету, але вибрати треба правильно, так як швидкість Інтернету сильно залежить від рівня сигналу і завантаженості мережі провайдера.
 
 
Ми пропонуємо рішення - послуга Мультитест. Всього за 100 грн* майстер виїжджає на місце, перевіряє роботу всіх доступних 3G/4G провайдерів перед підключенням, щоб вибрати кращого. При цьому можна підключитися в той же виїзд.

Підключаючись з Мультитестом, ви отримуєте такі переваги:

  • збільшення швидкості в 3-7 разів (в середньому)
  • підключення в той же день, протягом 1-2 годин
  • зручну домашню Wi-Fi мережу
  • прискорення Інтернету за допомогою антен
  • тарифи від 0 грн/міс до безлімітних

 
Увага, акція! Лише до кінця місяця, при підключенні з Мультитестом ви можете отримати Бонус на рахунок провайдера - від 50 до 300 грн, в залежності від типу підключення. І ще від 50 до 300 грн вам і вашим знайомим, якщо Розповісте їм про Мультитест!

Які провайдери підключають Інтернет у Білогородці?

Згідно перевірки покриття, тут працюють провайдери 3G Інтернету - Інтертелеком, ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний) CDMAua, МТС Коннект 3G PEOPLEnet. Велика площа Білогородки і рельєф місцевості призводять до того, що в різних частинах краще працюють різні провайдери. Як же підключити швидкий Інтернет в Білогородці? Купівля модему з відомим логотипом або під впливом реклами найчастіше закінчується розчаруванням - мізерною швидкістю або взагалі відсутністю сигналу.
 
На даний момент ми підключили кілька десятків клієнтів до Інтернету в Білогородці. Середня швидкість становить 1-1,5 мегабіт в секунду, максимальна - майже 6 мегабіт. Щоб підключити швидкий Інтернет, перед підключенням ми проводимо Мультитест - перевірку покриття та швидкості провайдерів. Після тестування майстер озвучує результати і допомагає вибрати тариф - можна підключитися відразу ж. Щоб отримати максимальну швидкість, ми встановлюємо підсилюють антени, а для зручного використання - домашню Wi-Fi мережу. У різних частинах Білогородки кращу швидкість Інтернету показували: Інтертелеком Rev.A і Rev.B, ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний), PEOPLEnet, CDMAua, МТС Коннект 3G:


Интернет в Белогородке от Интертелеком Rev.A

Інтернет від Інтертелеком Rev.A без антени

 

 

Интернет в Белогородке от Интертелеком Rev.A с антенной

Інтернет від Інтертелеком Rev.A з зовнішньою антеною

 

 

Интернет в Белогородке от Интертелеком Rev.B с антенной

Інтернет від Інтертелеком Rev.B в с. Білогородка з зовнішньою антеною

 

 

Интернет в Белогородке от PEOPLEnet с антенной

Інтернет від PEOPLEnet з зовнішньою антеною

 

 

Интернет в Белогородке от Укртелеком (ТриМоб, Utel)

Інтернет від ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний)

 

 

Интернет в Белогородке от МТС Коннект 3G с антенной

Інтернет від МТС Коннект 3G з зовнішньою антеною

Як прискорити Інтернет у Білогородці?

Високої швидкості 3G Інтернету вдається досягти з використанням вуличної підсилює 3G/4G антени. Правильно змонтована і налаштована антена значно покращує сигнал. Це дає можливість в рази підняти швидкість!
Багато клієнтів вважають, що 3G/4G Інтернет працює повільно. Зазвичай це пов'язано з поганим сигналом або перевантаженнями на мережі провайдера. Більшість таких клієнтів придбали модем за рекомендацією друзів або під впливом реклами.
Щоб гарантовано отримати кращий Інтернет у Білогородці, рекомендуємо звернутися в нашу компанію. Ми подоберем найбільш відповідне обладнання, посилимо сигнал, встановимо Wi-Fi мережу. Зателефонуйте ☎ 044 232-96-30, і фахівці нашої компанії готові допомогти з підключенням Інтернету в будь-якій точці Київської області.


Читайте також:

Тарифи 3G провайдерів - скільки мегабайт Інтернету?
Супутниковий інтернет в Україні
Wi-Fi Інтернет в заміський будинок - своя бездротова мережа

*Виїзд за межі міста оплачується з розрахунку 3 грн за км в обидві сторони (4 грн взимку). Ознайомтеся з переліком тарифів за послуги Мультитест.

Автор: . Мультитест > Інтернет ☜❶☞ в Білогородці > Інтернет, Білогородка - підключаємо кращого провайдера 3G