Інтернет, Софіївська Борщагівка - підключаємо швидкого 3G/4G провайдера

Ви шукали швидкий Інтернет в Софіївській Борщагівці? Тоді ви потрапили на правильну сторінку.
Телефонуйте ☎ 044 232-96-30, ми перевіримо і підключимо кращий Інтернет під ключ!

Який Інтернет у Софіївській Борщагівці краще підключити?

Хоч Софіївська Борщагівка і починається прямо біля межі Києва, це не дає гарантій хорошій швидкості Інтернету. У більшості випадків єдиним розумним варіантом є бездротовий Інтернет. У Софіївці його пропонують все 3G і 4G провайдери, і основна задача - вибрати кращого по швидкості та іншим умовам.
 
Для швидкого Інтернету в Софіївській Борщагівці необхідно збіг таких факторів: невелика відстань від базової станції, відсутність значних перешкод на шляху сигналу, нормальна кількість клієнтів у провайдера. Самостійне підключення нерідко закінчується дуже низькою швидкістю. Можливо так само доведеться встановити зовнішню посилює 3G антену, яку потрібно спрямувати на базову станцію.
 
Ми пропонуємо рішення - послуга Мультитест. Всього за 100 грн* майстер виїжджає на місце, перевіряє роботу всіх доступних 3G/4G провайдерів перед підключенням, щоб вибрати кращого. При цьому можна підключитися в той же виїзд.

Підключаючись з Мультитестом, ви отримуєте такі переваги:

  • збільшення швидкості в 3-7 разів (в середньому)
  • підключення в той же день, протягом 1-2 годин
  • зручну домашню Wi-Fi мережу
  • прискорення Інтернету за допомогою антен
  • тарифи від 0 грн/міс до безлімітних

Увага, акція! Лише до кінця місяця, при підключенні з Мультитестом ви можете отримати Бонус на рахунок провайдера - від 50 до 300 грн, в залежності від типу підключення. І ще від 50 до 300 грн вам і вашим знайомим, якщо Розповісте їм про Мультитест!


Які провайдери підключають Інтернет у Софіївській Борщагівці?

Нашими фахівцями в Софіївській Борщагівці були проведені вже кілька десятків підключень швидкого Інтернету. Середня швидкість становила 1-1,5 мегабіт в секунду, максимальна - близько 6 мегабіт. Там, де в Софіївській Борщагівці доступний 4G Інтернет, швидкість може становити 5-15 мегабіт. В залежності від адреси, кращу швидкість Інтернету в Софіївській Борщагівці показували всі 3G/4G провайдери: Інтертелеком, ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний), PEOPLEnet, CDMAua, МТС Коннект 3G, Giraffe, FreshTel:


Інтернет від Інтертелеком Rev.B з зовнішньою антеною

 

Интернет в Софиевской Борщаговке от PEOPLEnet с антенной

Інтернет від PEOPLEnet, з зовнішньою антеною

 

Интернет в Софиевской Борщаговке от Укртелеком (ТриМоб, Utel)

Інтернет від ТриМоб (Укртелеком ОГО! Мобільний)

 

 

Интернет в Софиевской Борщаговке от МТС Коннект 3G с антенной

Інтернет від МТС Коннект 3G з зовнішньою антеною

 

Интернет в Софиевской Борщаговке от FreshTel с антенной

Інтернет від FreshTel

 

Интернет в Софиевской Борщаговке от Giraffe

Інтернет від Giraffe

Як прискорити Інтернет у Софіївській Борщагівці?

Високої швидкості 3G Інтернету вдається досягти з використанням вуличної підсилює 3G/4G антени. Правильно змонтована і налаштована антена значно покращує сигнал. Це дає можливість в рази підняти швидкість!
Багато клієнтів вважають, що 3G/4G Інтернет працює повільно. Зазвичай це пов'язано з поганим сигналом або перевантаженнями на мережі провайдера. Більшість таких клієнтів придбали модем за рекомендацією друзів або під впливом реклами.
Щоб гарантовано отримати кращий Інтернет у Софіївській Борщагівці, рекомендуємо звернутися в нашу компанію. Ми підберемо найбільш підходяще обладнання, посилимо сигнал, встановимо Wi-Fi мережу. Зателефонуйте ☎ 044 232-96-30, і фахівці нашої компанії готові допомогти з підключенням Інтернету в будь-якій точці Київської області.

Читайте також:

Тарифи 3G провайдерів - скільки мегабайт Інтернету?
Супутниковий інтернет в Україні
Wi-Fi Інтернет в заміський будинок - своя бездротова мережа

*Виїзд за межі міста оплачується з розрахунку 3 грн за км в обидві сторони (4 грн взимку). Ознайомтеся з переліком тарифів за послуги Мультитест.

Автор: . Мультитест > Інтернет ☜❶☞ в Софіївській > Інтернет, Софіївська Борщагівка - підключаємо швидкого 3G/4G провайдера