Кабельний інтернет в Україні

Швидкісний Інтернет в Україні здебільшого представлений кабельними мережами. Така популярність пояснюється його відносно невисокою вартістю і доступністю для більшості користувачів. Ще одним фактором популярності кабельного Інтернету в Україні можна назвати вибір технології DOCSIS самими провайдерами – вони знижують свої витрати, надаючи одночасно послуги Інтернет та кабельного ТБ по одному коаксіальному кабелю. Причому такі послуги можуть отримати не тільки мешканці квартир, але і приватного сектора, так як багато приватні будинки в містах підключені до кабельного телебачення та Інтернету.

Для підключення кабельного Інтернету використовують радіочастотні сигнали, які передаються за допомогою кабельного модему. Користувачі кабельної мережі отримують безліч варіантів тарифних планів, і досить низькі ціни на Інтернет.

Дізнатися, чи є можливість підключити кабельний Інтернет на вашу адресу ви можете прямо зараз, скориставшись безкоштовним сервісом Мультитест за вибором провайдерів.
До найбільш відомих провайдерів, що надають кабельний Інтернет, відноситься Воля Кабель.
В цілому, можна сказати, який кабельний Інтернет краще – всі провайдери підтримують швидкість і ціни приблизно на однаковому рівні. На вибір користувачів більше впливає можливість підключення за конкретною адресою, і, якщо таку можливість надають відразу кілька провайдерів, тоді вже в хід йде порівняння ціни та швидкості.
На сайті Мультитест, ви можете не тільки безкоштовно порівняти тарифи провайдерів, але і замовити підключення. При цьому, ви не платите ніяких додаткових комісій, і отримуєте гарантований бонус від 100 грн на свій рахунок у вибраного провайдера.