Оновлені умови акції "100-ий провайдер" від Мультитест

16.01.2015

Наш сайт прагне дати українцям максимальний вибір провайдерів за адресою. Тому ми вирішили поліпшити умови акції – тепер кожен провайдер, який заповнить форму (про тарифи, покритті...) до 30 січня (включно), буде безкоштовно розміщений на нашому сайті (стандартне розміщення починається від 400 грн.).

До речі, в понеділок, 12 січня, у нас був новий рекорд – 5694 відвідування:

Скільки з них можуть залишити заявку на підключення за вашим покриттю? Тепер ви це зможете дізнатися, якщо відправите на наш сервіс інформацію про своє покриття, тарифи та акції ☺

Запросить форму Провайдера для участия в акции

Заповнюйте форму і надсилайте на адресу jb[at]abax.com.ua до 30.01. 18:00!


FAQ:
1. Скільки коштують ваші послуги по залученню абонентів? Проста відповідь на це питання - дійсна заявка на підключення до тарифу 100 грн/міс коштує від 50 грн. Більш детальний: Мультитест працює за принципом аукціону. Якщо ви працювали з сервісами контекстної реклами Google Adwords, Яндекс Директ, то такий підхід буде вам зрозумілий. Є два критерії - релевантність і ставка. Це означає, що при однаковій ставці, інтернет по оптоволокну буде вище в рейтингу, ніж ADSL, а ADSL вище ніж супутник. З іншого боку, при інших рівних, позицію у списку пропозицій визначає ставка. Такі умови досить гнучкі, ви самі можете регулювати обсяг заявок вам потрібен. Ми зацікавлені розвивати мережу провайдерів, т. к. абонентів у нас на сайті багато.

2. А що з 100-им провайдером? Як і обіцяли, з допомогою www.random.org 31 січня ми розіграємо місце 100-го провайдера для нього заявки будуть безкоштовними 3 місяці. А для 101 і 102 провайдера – 2 і 1 місяць безкоштовних заявок відповідно!

Отримати форму для безкоштовного розміщення та участі в розіграші Мультитест

 

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!